Most searched books

Archives

Download e-book for iPad: Arabisch voor Dummies (Dutch Edition) by Amine Bouchentouf

By Amine Bouchentouf

Duidelijke uitleg over alledaagse woorden en uitdrukkingen

Leer de basisbeginselen en krijg uitleg over het Arabische alfabet

Met deze toegankelijke gids leer je snel en gemakkelijk sleek Standaard Arabisch spreken! Of je nu scholar of toerist bent, of je voor het bedrijfsleven of voor de overheid werkt, er is voor ieder wat wils: praktische reduce, culturele weetjes en handige verwijzingen naar een Arabisch-Nederlands miniwoordenboek, werkwoordlijsten en nog veel meer!

Amine Bouchentouf komt uit Marokko en groeide op met het Arabisch als moedertaal. Hij studeerde in de Verenigde Staten, waar hij ook Arabische decrease gaf. Hij is beheerder van de web site www.AL-BAAB.com.

Show description

Read or Download Arabisch voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Omgaan met anderen (Dutch Edition) by Wilfried Van Craen PDF

In deze herwerkte editie wordt de menselijke communicatie uitgebreid en heel herkenbaar in kaart gebracht door het denk- en werkmodel van de communicatietheorie te illustreren met voorbeelden en gevalsbesprekingen uit het dagelijkse leven, uit boeken en motion pictures. Door de praktijkgerichte stijl inspireert de lectuur tot een methodische aanpak van communicatiestoornissen in zowel privé- als beroepsrelaties (omgaan met cliënten, patiënten, groepen, klas, collegas).

Get En toen kwam Annika (Dutch Edition) PDF

Kasper van Royen is filosoof en schrijver. Ook is hij vader. Kasper is geen typische vader. Hij is sociaal onhandig, mensenschuw, weet zich geen houding te geven, praat nooit met onbekenden en verblijft het liefste alleen in zijn gedachten. Het verschonen van luiers en het verzinnen van verhaaltjes blijken Kasper prima af te gaan.

Secret Scouts en de verloren Leonardo (Secret Scouts-serie - download pdf or read online

Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden.

Additional resources for Arabisch voor Dummies (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Arabisch voor Dummies (Dutch Edition) by Amine Bouchentouf


by James
4.4

Rated 4.87 of 5 – based on 34 votes

Comments are closed.