Most searched books

Archives

Download e-book for iPad: 666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) by Herman Boel

By Herman Boel

Grappig cadeauboek met leuke weetjes voor jong en oud! Muizen zijn niet dol op kaas, seks voor de wedstrijd kan top, eskimo's hebben géén duizend woorden voor 'sneeuw', onze aarde is niet rond en zelfs de Vlaamse leeuw blijkt helemaal geen leeuw te zijn. Sommige mythes zijn zo hardnekkig dat ze al jarenlang voor waar worden doorverteld. 666 leugens die iedereen gelooft zet voor eens en altijd de puntjes op de i. Of het nu gaat om celebrity's, ons lichaam, activity, de natuur of wetenschap: voortaan heb je in elke discussie het laatste woord!

Show description

Read or Download 666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Omgaan met anderen (Dutch Edition) by Wilfried Van Craen

In deze herwerkte editie wordt de menselijke communicatie uitgebreid en heel herkenbaar in kaart gebracht door het denk- en werkmodel van de communicatietheorie te illustreren met voorbeelden en gevalsbesprekingen uit het dagelijkse leven, uit boeken en movies. Door de praktijkgerichte stijl inspireert de lectuur tot een methodische aanpak van communicatiestoornissen in zowel privé- als beroepsrelaties (omgaan met cliënten, patiënten, groepen, klas, collegas).

Download PDF by Kasper van Royen: En toen kwam Annika (Dutch Edition)

Kasper van Royen is filosoof en schrijver. Ook is hij vader. Kasper is geen typische vader. Hij is sociaal onhandig, mensenschuw, weet zich geen houding te geven, praat nooit met onbekenden en verblijft het liefste alleen in zijn gedachten. Het verschonen van luiers en het verzinnen van verhaaltjes blijken Kasper prima af te gaan.

Dennis Kind,Wendel Kind's Secret Scouts en de verloren Leonardo (Secret Scouts-serie PDF

Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden.

Extra resources for 666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

666 leugens die iedereen gelooft (Dutch Edition) by Herman Boel


by Michael
4.4

Rated 4.18 of 5 – based on 3 votes

Comments are closed.